[080310]
STORMEN  en show extraordinär, producent R. Bronett med premiär -08 på Pite Havsbad.

I november 2008 kommer Pite Havsbad att bli skådeplatsen för Stormen, en av de mest effektfulla och skrämmande magishower som någonsin producerats. Föreställningen, som har formen av en saga, utspelas på en ö där en trollkarl står i centrum för kampen mellan det goda och det onda.

I årtusenden har människan lockats av det oförklarliga. Till det suggestiva gränslandet där förnuftet får ge vika för vidskepelse, magi och drömmar.

“I den här föreställningen kommer vi att sudda ut gränsen för vad som är fantasi och vad som är verklighet”, säger showens producent Robert Bronett. “Vi utnyttjar det senaste inom film-, ljus- och ljudteknik och det gör att vi på ett helt nytt sätt kan ta med besökarna på en resa in i skymningszonen.”

I huvudrollen hittar vi Peter Varg, Piteås egen internationella trollkarl, som i över ett år arbetat med de mycket svåra nummer som nu kommer att visas för första gången.

"Stormen är en suggestiv saga som vi inte är helt säkra på borde berättas", säger Peter allvarligt men spricker sedan upp i ett leende. “Mycket av det vi ska visa har aldrig gjorts förut och vi vet inte hur det kommer att tas emot. Helt klart blir det en omtumlande upplevelse för både artister och publik!"