090103
STORMEN
I November 2008 sveper Stormen in över Pite Havsbad “Föreställningen kommer att sudda ut gränserna för vad som är fantasi och vad som är verklighet”, säger showens producent Robert Bronett. “Vi utnyttjar det senaste inom film-, ljus- och ljudteknik för att utmana publikens sinnen att avgöra vad som är specialeffekter och vad som händer på riktigt.” "Stormen är en suggestiv saga som vi inte är helt säkra på borde berättas", säger Peter Varg med ett gåtfullt leende. I mer än ett år har Varg arbetat med att lära sig bemästra några av de svåra discipliner som för första gången kommer att presenteras på scen. “Showen blir en omtumlande upplevelse för både artister och publik!" Den internationella ensemblen består av ett 30-tal artister och dansare med erfarenhet från många av de stora scenerna i Europa, Las Vegas samt från Cirque du Soleil.

Stormen är en av de mest spännande shower du kan se i Europa idag. Genom användandet av de senaste nyheterna inom film-, ljus-och ljudteknik suddas gränsen mellan fantasi och verklighet ut. Låt dig dras med på en fantastisk resa in i skymningszonen - våldsamt underhållande, andlöst spännande och ibland rent av skräckfylld. Peter Varg - Huvudrollsinnehavare i showen är den internationellt kända magikern, illusionisten och utbrytarkonstnären Peter Varg. Han ges i Stormen möjlighet att fullt ut använda sina färdigheter för att utmana det omöjliga. Robert Bronett har lång erfarenhet av att producera shower och stora evenemang i hela världen; Circus Scott, Cirkusprinsessan, magi- och cirkusfestivalerna i Monaco, Levade Noble Horse Gala samt den nu högaktuella och kritikerrosade showen Rhapsody in Circus med Robert Wells. Scenografi - Roland Söderberg är en av Sveriges främsta scenografer med arbetsgivare som Kungliga Operan och Dramaten. Ljusdesign - Palle Palmé (vinnare av guldmasken 2007) har några av de största scenerna i världen som sin arbetsplats. Magic Special Effects - Mark Parker anses vara en av de bästa i världen inom sitt område med stor erfarenhet från engelsk och USA-producerad film, tv och teater
 
081031
STORMEN succe´
- Att bygga ett unikt koncept från grunden och ta det hela vägen till en premiär det är HEAVY … Med en ensemble av världsartister bygger Stormen show vidare på sitt patenterade koncept.
080918
STORMEN
Förberedelserna är i full gång och vi bygger scenografi och illusioner som galningar…